Product Informatie

Vissen
Onze kleine winkel wordt tot 2 x per week voorzien van nieuwe vissen. Deze worden veelal zelf bij de groothandel met zorg uitgezocht. Niets word per bestellijst besteld zonder gezien te hebben hoe de vis eruit ziet van formaat, kleur en uiterlijk.

Planten
De planten worden op dezelfde manier 1 tot 2 x per week uitgezocht bij de kweker, daardoor komt het regelmatig voor dat we planten in de winkel verkopen die in sommige gevallen wel of juist niet in het gewone assortiment van de reguliere leverancier zitten.

Daardoor hebben wij een vast en een zeer wisselend assortiment met vaak speciale aanbiedingen, in vissen en planten. Dit alles kunt U zien op onze reclamepagina die U op de site kunt vinden.

Accessoires
Tevens verkopen wij alles wat U voor het aquarium nodig heeft. Binnenfilters hebben wij al vanaf 30L van JBL en Superfish. Buitenfilters vanaf 100L t/m 1500L in de merken JBL en Fluval. De merken Eheim en Tetra worden alleen gelevert op bestelling. Niet alleen de filters maar ook de vullingen, lagersetjes, waterraden dus bijna alle onderdelen ook van Eheim, JBL, Tetra en Fluval hebben wij in de winkel.

In Amsterdam zijn wij het meest gespecialiseerd in Sera, van waterbereiders tot medicijnen of voeders. Ook hebben niet alleen HS in het assortiment maar ook verwarmingen, TL-unit’s, UVC, grind, hout/stenen, verlichting, anti algpreparaten en bijna alle soorten zuigertjes. Ook voor cadeaubonnen kunt U bij ons terecht.

Tevens verkopen wij alle sponzen, achterwanden, pompen, verwarmingen en onderdelen van Juwel. Vers voedsel word elke week aangeleverd zoals tubifex, watervlooien, artemia, rode en witte muggelarven. Natuurlijk staat onze vriezer ook vol met de meest lekkere smaken voor Uw vissen. Maar ook voor een compleet aquarium groot of klein kunt U bij ons terecht.

Vijvertijd
Rond maart en april krijgen veel mensen de tuinkriebels . Om te zorgen dat U de vijver weer in een perfecte conditie krijgt, hebben wij de juiste preparaten van Landman en Sera in huis. Ook zorgen we altijd dat we in de vijvertijd een mooie collectie goudvissen en koi’s hebben. Want een mooie vijver moet een rustpunt en een trekpleister in Uw tuin zijn.

Informatie
Ook kunt U bij ons langskomen voor praktische informatie. Wilt U iets weten over hoe U het aquarium het beste kan verplaatsen bij een verhuizing of beschermen tijdens een verbouwing. Maar wellicht wilt U juist iets weten hoe U het aquarium moet preparen voordat U op vakantie gaat. Voor dit soort dingen kunt U altijd even langskomen.

Overige mededelingen
Wij beschikken over een eigen technische dienst, die verzorgt reparatie's aan pompen, verlichtingen, als dat mogelijk is. Vraag voor de zekerheid even in de winkel of er nog onderdelen zijn voor Uw reparatie. Mocht U na het lezen nog vragen hebben over bepaalde producten, wilt U een bestelling doen of een vrijblijvende prijsopgave voor aqauria, loop even binnen in een van onze winkels bel ons, maar een mailtje maken mag natuurlijk ook.